•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pia er Tippens madmor

25 års jubilæum

Den 10. marts 2017 fejrer Tippens køkkenleder Pia Christensen 25 års jubilæum.

Pia startede, i det daværende Ribe Amt, som køkkenassistent på Skolen ved Lillesø. I 1994 blev Pia leder af køkkenet. Skolen ved Lillesø lukkede i 2000, men da Tippen startede i 2000, var det igen Pia der stod bag kødgryderne.
Pia er utrolig vellidt af både børn og voksne og alle nyder godt at hendes altid gode humør, når hun dagligt kommer rundt med madvognen.

Jubilæet markeres med en reception på Tippen.

 

Køkkenet

I køkkenet sørger vi for, at børnene får sund kost hver dag.

Fra kl. 7.30 til 13.30 arbejder køkkenet med at tilberede frokost ud fra principper som, at der skal være en passende fordeling mellem kostpyramidens anbefalinger i den kost, bønene får.

F.eks. skal der altid være enten salat eller grønsager til aftensmaden. Brød skal være groft, så maven har noget at arbejde med.

Køkkenet bager selv brød, så vi er sikker på, at der ikke er for mange tilsætningsstoffer i. Nogle tilsætningsstoffer kan have en åbenbar effekt på børnene.
Vi bruger heller ikke light-produkter, da sødemidler kan have samme effetk.

Stort planlægningsarbejde

Pia er Tippens kostansvarlig. Pia er også den der står for alt indkøb. Det er mere økonimisk, hvis alt bliver indkøbt samme sted.

Pia laver madplaner uger i forvejen og indkøber både råvarer hertil og andre forsyninger i store partier.
I forbindelse med børnenes fødselsdage bestemmer det enkelte barn selv, hvad fødselsdagsmenuen skal bestå af i samråd med Pia.

Du kan se Tippens kostpolitik ved at klikke her.